اخذ ویزای ایران تخصص ماست
با ما تماس بگیرید

با سرویس ویزای فوری ایران تنها در ۴۸ ساعت ویزای میهمانتان را دریافت کنید
مشاوره رایگان اخذ ویزای ایران
۰۲۱ - ۶۶۰۸۷۵۴۹
۰۹۱۰ ۹۱۰ ۴۰ ۱۲

از زبان مشتریان ما

از مجموعه بسیار خوب و قوی سایت سفریار تشكر ميكنم که در تمام مراحل دریافت ویزای ایران در کنار من بودند.
خانم Sandra Hocking از لندن
تشكر ميكنم از كادر قوی و مديريت سفریار كه در كمترين زمان و با بيشترين و بهترين كيفيت خدمت رسانی رو دريافت كردم.
خانم Kimberly Young از کپنهاگ

اطلاعات تکمیلی در خصوص ویزای ایران

توضیحی مختصر درباره ایران

ایران نام کشوری پرآوازه و با فرهنگ و تمدن دیرینه ای است که جذابیت های فوق العاده ای را در دل خود جای داده است. جاذبه‌ های فراوان موجود در کشور ایران باعث می‌ شود تا این کشور در زمره کشورهای مهم توریستی قرار گیرد. هر چند در سال های گذشته، مراجعه توریست ها و همچنین سرمایه گذاران خارجی به ایران با محدودیت مواجه بوده و از تعداد آن به شدت کاسته شده است؛ اما در سال های اخیر توریست های بسیار زیادی به این کشور سفر کردند تا از جذابیت های موجود در ایران بهترین استفاده را ببرند.

به نظر می رسد ایران مقصدی فوق العاده برای افرادی است که قصد دارند هم با سفر به ایران به گشت و گذار در جاذبه های گردشگری این کشور زیبا بپردازند و هم از فرصت های تجاری و مالی استفاده ببرند. برای اخذ ویزای ایران به منظور سفر های مختلف باید به سفارت این کشور مراجعه شود.

چرا ویزای ایران

دریافت ویزای ایران مجوز ورود به این کشور بوده و شما به عنوان یک فرد خارجی که بخواهید به ایران وارد شوید باید حتما اقدام به اخذ ویزا نمایید. شما با اخذ ویزای ایران مجوز خواهید داشت تا در این کشور تردد نموده و انگیزه هایی که به منظور سفر به ایران داشته اید را به سرانجام برسانید.

فرقی نمی کند که شما برای سفر توریستی راهی ایران می شوید یا از سفر به ایران قصد کار یا تجارت را دارید؛ در هر صورت شما باید با مراجعه به سفارت ایران در کشور خود یا استفاده از ویزای فرودگاهی، اقدام به اخذ ویزای ایران نمایید تا بتوانید به کشور بزرگ زیبا و پرجاذبه ایران سفر کنید. ویزای ایران به شما کمک می کند تا در سفر به ایران با مشکلات کمتری مواجه شوید و در نتیجه از فرصت های به وجود آمده برای گردشگری یا تجارت استفاده لازم را ببرید.

قوانین دریافت ویزای ایران

با توجه به محدودیت هایی که برای شهروندان ایرانی برای ورود به کشور آمریکا در نظر گرفته شده است، کشور ایران نیز عموماً سختگیری های بسیار شدیدی برای ورود اتباع آمریکایی به داخل کشور انجام می دهد. هرچند به نظر می رسد این سختگیری ها برای اخذ ویزای ایران مشکلاتی را برای شهروندان آمریکایی به منظور ورود به ایران به وجود آورده اما باعث شده تا امنیت بهتری در این کشور فراهم شود! به جز این مورد و همچنین عدم صدور روادید برای تبعه های رژیم اشغالگر قدس، شهروندان دیگر کشورها به سادگی می ‌توانند با اخذ ویزای ایران به این کشور وارد شده و از جذابیت های فوق العاده موجود در این کشور بهره‌ مند شوند.

همچنین تمامی اتباع خارجی برای ورود به مناطق آزاد ایران مثل کیش و قشم نیاز به هیچ گونه ویزای ایران نداشته و می توانند آزادانه به این مناطق سفر کنند. البته ناگفته نماند که در صورتی که این افراد بیش از ۱۴ روز در این مناطق بمانند حتما باید با پرداخت هزینه اقدام به اخذ ویزای ایران کنند. همچنین برخی از کشورها بدون نیاز به روادید می‌توانند به خاک ایران وارد شوند از جمله آنها می ‌توان به شهروندان ترکیه ای، لبنانی، مصری و… اشاره کرد.

انواع ویزای ایران

در حال حاضر 13 نوع ویزای ایران صادر می شود:

  • ویزا برای توریست ها
  • ویزا برای زائران
  • ویزا برای ورزشکاران
  • ویزا برای مقامات سیاسی
  • ویزا برای دانشجویان
  • ویزا برای کارگران و مهندسان و پزشکان و افراد متقاضی کار
  • ویزا برای تجار
  • ویزا برای کارمندان و پرسنل هواپیما و قطار
  • ویزا برای خبرنگاران
  • ویزا برای کارشناسان
  • ویزا برای ازدواج در ایران
  • ویزا برای اتباع خارجی مقیم در ایران که فصد خروج و ورود مجدد به ایران را دارند
  • ویزا برای خروج و عدم بازگشت به ایران

شرایط دریافت ویزای ایران

دولتمردان ایرانی سعی کرده اند شرایط اخذ ویزای ایران را به گونه ای فراهم کنند تا سرمایه گذاران خارجی و توریست های مختلف بتوانند به سادگی وارد این کشور شوند. به همین منظور حتی برای صدور ویزای توریستی امکاناتی را در فرودگاه های بین المللی کشور ایران فراهم آورده اند تا افراد اکثر کشورها بتوانند با حضور در فرودگاه های ایران اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند.

نکته قابل توجه در این زمینه این است که اتباع سه کشور آمریکا، انگلستان و کانادا با محدودیت هایی برای ورود به این کشور مواجه بوده و تنها در صورتی می توانند وارد ایران شوند که با یک تور گردشگری اقدام به سفر به این کشور نموده باشند. همچنین شهروندان برخی از کشورها مثل افغانستان، بنگلادش و بعضی از کشورهای دیگر نیز نمی توانند در فرودگاه اقدام به دریافت ویزای ایران نمایند. این شهروندان حتماً باید قبل از مراجعه به ایران در کشور خود ویزای مورد نظر را دریافت کنند تا در هنگام ورود به ایران با مشکل مواجه نشوند.

چگونگی دریافت ویزای ایران

دریافت ویزای ایران مراحل پیچیده و خاصی ندارد و شما نیاز به دانستن موارد خاصی نخواهید داشت. تنها کافی است با مراجعه به کنسولگری و یا سفارت ایران در خاک کشورتان اقدام به اخذ ویزای ایران نمایید. ویژگی مهمی در مورد چگونگی دریافت ویزای ایران وجود دارد و آن این که اگر تبعه چند کشور انگشت ‌شماری نباشید که به آنها اجازه اخذ ویزای ایران در فرودگاه های این کشور داده نمی شود، می توانید با مراجعه به فرودگاه های این کشور اقدام به اخذ ویزای ایران در فرودگاه نمایید. کشورهایی که به آنها اجازه اخذ ویزا در فرودگاه داده نمی شود مثل کشور افغانستان، عراق، کلمبیا، هندوستان، بنگلادش، آمریکا، انگلستان، کانادا و چند کشور دیگر، باید قبل از سفر به ایران با مراجعه به کنسولگری این کشور اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند.

ناگفته نماند که سختگیری هایی که در بالا نیز به آنها اشاره کردیم برای تبعه سه کشور آمریکا، انگلستان و کانادا انجام می‌ شود که جای هیچ نگرانی نبوده و در صورت مشخص شدن حسن نیت شما برای سفر به ایران به سادگی می توانید اقدام به اخذ ویزای ایران نمایید.

مدارک لازم دریافت ویزای تجاری ایران

ایران یکی از بهترین کشورها برای سرمایه‌ گذاری است. علت این موضوع این است که شما با هزینه های بسیار اندک می توانید اقدام به سرمایه‌ گذاری در این کشور نمایید و بهره وری مناسبی را از فعالیت نیروهای آماده به کار و متخصصین کشور داشته باشید. اخذ ویزای ایران برای سفرهای تجاری از جمله جذاب ترین و پرطرفدارترین ویزاهای صادر شده توسط این کشور شناخته می شود.

بهتر است در هنگام مراجعه به کنسولگری ایران برای اخذ ویزا برای سفر های تجاری از مدارک مورد نیاز که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد را به همراه داشته باشید:

  • اطلاعات شرکت و مدیرعامل دعوت کننده
    • نام دقیق شرکت – آدرس و شماره تلفن – شماره ثبت به همراه کپی روزنامه رسمی ثبت شرکت در ایران
    • نام و نام خانوادگی مدیرعامل – آدرس و تلفن منزل مدیرعامل – کپی یا اسکن کارت ملی و شناسنامه مدیرعامل
  • پاسپورت + کپی
  • دعوتنامه + کپی
  • محل اقامت در ایران باید مشخص شده باشد و آدرس آن در اختیار سفارت ایران قرار گیرد.

مدارک لازم دریافت ویزای توریستی ایران

سفرهای توریستی به کشور ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. به گفته مسئولان سفارت این کشور در جای جای دنیا، پرکاربردترین و پرطرفدارترین ویزای ایران ویزای توریستی این کشور است. به ویژه در سال ‌های اخیر توجه گردشگران خارجی به ورود به ایران برای گردش و سیاحت در شهرهای مختلف این کشور افزایش داشته و با توجه به آمار، گردشگری خارجی در ایران رشد فزاینده ای را تجربه کرده است.

اخذ ویزای ایران به منظور از سفرهای توریستی نیز عموماً توسط سفارتخانه های مختلف و یا کنسولگری های ایران با سهولت بسیار مناسبی انجام می شود تا گردشگران خارجی بتوانند با سادگی هر چه تمام تر به این کشور سفر کنند. توجه داشته باشید که در زمانی که باید برای اخذ ویزای ایران به کنسولگری مراجعه کنید، حتما باید برخی مدارک را به همراه داشته باشید تا وقت شما در این زمان تعیین شده هدر نرود. این مدارک عبارتند از:

  • مدارک توریست:
  • گذرنامه + اسکن یا کپی
  • عکس ویژه ویزا + اسکن یا کپی
  • آدرس دقیق توریست
  • گواهی اشتغال در کشور تابعه
  • مدارک مورد نیاز از دعوت کننده:
  • شناسنامه + اسکن یا کپی
  • کارت ملی + اسکن یا کپی
  • آدرس دقیق محل کار و زندگی به همراه شماره تماس هر دو محل
  • سابقه شغلی و شغل فعلی + تاییدیه

شرایط دریافت دعوتنامه ویزای ایران

استفاده از دعوتنامه برای سفر به ایران به شما کمک می کند تا در روند اخذ ویزای ایران مشکل خاصی را تجربه نکنید. در صورتی که اقوام یا آشنایانی در ایران دارید که می توانند با مراجعه به وزارت خارجه ایران دعوت نامه ای را برای شما ارسال نمایند و یا شریکان تجاری در ایران دارید که قادرند با ارسال دعوتنامه روند حضور شما در ایران را تسریع بخشند، از این امکان استفاده نمایید.

استفاده از دعوتنامه چه برای سفرهای توریستی و اخذ ویزای توریستی و چه برای اخذ ویزای تجاری ایران می ‌تواند راهگشا باشد و سادگی دریافت ویزای ایران را برای شما به مراتب بیشتر کند. به ویژه برای بسیاری از افراد ممکن است شرایط حضور در ایران بدون داشتن دعوتنامه نباشد. در این صورت شما به سادگی با اخذ دعوتنامه می توانید موانع حضور در ایران را برطرف نموده و از زیبایی های گردشگری و یا فرصت های تجاری موجود در این کشور بهره مند شوید.

دریافت ویزای ایران برای اتباع خارجی

دولت ایران تلاش کرده تا سهولت بسیار خوبی را برای اخذ ویزای ایران ایجاد کند. البته به جز اسرائیل که دولت ایران اجازه ورود به شهروندان آن را نمی دهد و همچنین شهروندان آمریکایی، کانادایی و انگلستانی که برای ورود به ایران با کشورهای دیگر مشکل چندانی برای ورود به ایران را ندارند. تنها برای چند کشور  که سه کشور گفته شده نیز از جمله آن ها هستند، امکان صدور ویزای فرودگاهی ایران وجود ندارد. شهروندان  این کشورها که به برخی از آن ها در متن اشاره کرده ایم، نمی توانند در فرودگاه های ایران اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند. این افراد باید قبل از سفر به ایران در محل اقامت شان به کنسولگری ایران مراجعه کرده و مراحل لازم را برای دریافت ویزای ایران طی کنند.

به جز این موارد، بقیه شهروندان کشور ها مورد می توانند با مراجعه به فرودگاه‌ های ایران اقدام به اخذ ویزای ایران در فرودگاه نموده و به سادگی هرچه تمام تر سفر خود به ایران را ادامه دهند. ناگفته نماند که چند کشور مانند لبنان و سوریه نیاز به اخذ ویزای ایران نداشته و با توجه به قراردادهای طرفین، سفر به این ایران توسط اتباع این کشورها بدون ویزا امکان پذیر بوده و شهروندان این کشورها نیز بدون نیاز به ویزا وارد ایران می شوند.

دریافت ویزای ایران برای اتباع افغانستانی

از جمله پرطرفدارترین مقاصد سفر برای مردم افغانستان ایران است. سفارت ایران از پرکارترین سفارت های ایران برای صدور روادید به شمار می رود. هر چند در گذشته صف های طولانی فراوانی در روزهای کاری جلوی درب سفارت ایران ایجاد می‌شد اما امروزه با استفاده از سامانه الکترونیکی صدور روادید برای اتباع افغانستان این صف ها کوتاه تر و کمتر شده است.

همچنان مردم افغان علاقه مند هستند تا با انگیزه های متفاوت به کشور ایران سفر کنند. انگیزه هایی همچون کار کردن، تحصیل و یا حتی تجارت در ایران باعث شده تا ویزای ایران ارزش بسیار زیادی برای بسیاری از شهروندان افغان داشته باشد. در حال حاضر بسیاری از شهروندان افغانی در دانشگاه های معتبر ایران مشغول به تحصیل هستند و با توجه به اینکه زبان اکثر مردم این کشور فارسی است، مشکلی در استفاده از دانشگاه های فارسی زبان در ایران نداشته و به سادگی می‌ تواند به ادامه تحصیل خود بپردازند.

دریافت ویزای ایران برای اتباع عراقی

ایران و عراق از جمله کشورهایی هستند که شاید در زمانی جنگ و درگیری شدیدی با یکدیگر داشتند اما امروزه به عنوان دو کشور دوست و همسایه تبادلات مختلف زیادی با یکدیگر دارند. به همین منظور است که سفارت ایران در عراق و همچنین کنسولگری های فعال در این کشور موظف هستند تا برای سفر شهروندان عراقی به ایران امکانات ویژه ای را فراهم آورند.

به ویژه در سال‌ های اخیر که سفر مردم ایران به کشور عراق افزایش داشته است، دولت ایران تلاش کرده تا با فراهم آوردن شرایطی سفر شهروندان عراقی به ایران را ساده تر و بهتر نمایند. به ویژه برای سفرهای زیارتی به مشهد مقدس دولت ایران اقدام به صدور ویزای ایران در فرودگاه شهید بهشتی نژاد مشهد برای شهروندان عراقی نموده تا افرادی که از عراق به قصد زیارت علی بن موسی الرضا راهی راهی این شهر می ‌شوند، نیاز به حضور در سفارت ایران در عراق نداشته باشند.

البته برای دیگر سفرها چه تحصیلی و چه تفریحی و تجاری به شهرهای دیگر غیر از مشهد، شهروندان عراقی باید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری ایران در عراق اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند و مدارک مورد نیاز را به مسئولان تحویل دهند.

نکاتی در رابطه با اخذ ویزای ایران

نکات بسیار زیادی برای دریافت ویزای ایران وجود دارد که به بسیاری از آنها در بالا اشاره کردیم و برخی از موارد دیگر آن نیز اشاره خواهیم کرد. یکی از نکات بسیار مهم این است که شما در سفر به ایران باید تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران باشید. این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است و شما باید قوانین این کشور را قبل از سفر بدانید و تفاوت قوانین آن با قوانین کشور خود را به یاد داشته باشید.

نکته دیگری که در مورد زمان ویزای ایران وجود دارد و عموما مورد توجه قرار نمی گیرد این است که ویزای ایران ۹۰ روزه است اما شما تنها ۳۰ روز می توانید در کشور ایران اقامت داشته باشید. در صورتی که این سی روز تمام شود، شما باید خاک ایران را ترک کنید. البته شرایطی وجود دارد که شما می توانید اقدام به تمدید ویزای ایران نماید که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

قوانین ویزای ایران به‌صورت بلندمدت

همیشه افرادی که به منظور کار به ایران سفر می کنند نیاز به تمدید ویزای ۳۰ روزه که ویزای معمولی ایران است پیدا می کنند. به همین علت نوعی ویزا در قانون ویزای ایران وجود دارد که به ویزای بلند مدت ایران شهرت یافته است.

ویزای بلند مدت ایران ویژه افرادی است که در سال گذشته سفرهای زیادی به ایران داشته و یا ویزای خود را برای اقامت بیشتر در ایران تمدید کرده اند. این نوع ویزا به اکثر شهروندان کشورهای مختلف داده می‌ شود اما برخی از شهروندان کشورها با محدودیت هایی مواجه هستند. ویزا های بلند مدت ایران که به صورت سه ماهه، شش ماهه و یکساله ارائه می ‌شوند کمک می‌ کند تا فرد برای تمدید ویزای خود نیاز به مراجعه های متعدد به ادارات مختلف را نداشته باشد.

چگونگی تمدید ویزای ایران

ممکن است در سفر به ایران نیاز داشته باشید تا ویزای خود را تمدید کنید. برای این منظور باید به پلیس اتباع خارجی در شهرهای بزرگ ایران مراجعه نمایید. شما باید با به همراه داشتن مدارکی که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد به این مرجع قانونی برای تمدید ویزای ایران مراجعه کرده و درخواست کنید تا ویزای شما را تمدید کند. پلیس اتباع خارجی می تواند تصمیم بگیرد که ویزای ایران را برای شما تمدید کرده و یا تمدید نکند.

همچنین برای تمدید ویزای ایران که به منظور سفرهای تجاری اخذ شده است باید حتما درخواست نامه میزبان تجاری خود را ضمیمه دیگر مدارک نمایید

  • فرم تمدید ویزا
  • 2 عدد عکس با سایز 6 در 4 – بانوان توجه داشته باشند که باید عکس با روسری تحویل دهند
  • پاسپورت + کپی از تمامی صفحات
  • ویزای ایران + کپی
  • تمبر ورودی
  • هزینه تمدید ویزای ایران پرداخت شود

ویزای ایران برای زائران

وجود حرم امام رضا علیه السلام در مشهد مقدس که از مهمترین شهرهای ایران است، باعث شده تا ویزای ایران برای سفرهای زیارتی نیز رونق داشته باشد. زائران شیعه می توانند به سادگی هرچه تمام تر با حضور در فرودگاه شهید بهشتی نژاد مشهد، اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند.

البته مشخص است که ویزای صادر شده زیارتی بوده و شامل سفر به نقاط دیگر ایران نمی شود. بهتر است حتما به این موضوع دقت ویژه ای به عمل آید و قوانین ویزای زیارتی ایران نیز مورد توجه باشد.

اعتبار ویزای ایران

اعتبار ویزای ایران 90 روز بوده و فرد می تواند پس از اخذ ویزا به این کشور سفر کند. در صورتی که پس از ورود به ایران بیش از 30 روز از اعتبار ویزای ایران باقی مانده باشد، فرد می تواند نهایتا 30 روز در خاک ایران اقامت کند.